Las 6 mejores razas de perro para familias con niños

Les 6 millors races de gos per a famílies amb nens

Conviure amb mascotes és beneficiós per a totes les persones, però per als nens de manera especial. Els nens que conviuen amb gossos des de la seva més tendra infància assimilen valors molt positius:

 • Desenvolupen una conducta més responsable. Entenen que el gos requereix cures i atenció. En funció de la seva edat poden assumir diferents tasques relacionades amb la cura de l'animal: encarregar-se que tingui aigua neta, donar-los menjar, raspallar-los, treure'ls a passejar i jugar-hi.
 • Aprenen a estimar i respectar els animals. En percebre que el gos respon a aquest afecte i cures de forma positiva se senten les bases del respecte pels animals i la naturalesa.
 • Augmenten el seu desenvolupament social i emocional. Els nens que conviuen amb animals de companyia senten més compassió i empatia, fomenten l'alegria i aprenen a superar moltes pors habituals a la infància. En abraçar el seu gos troben suport i alleugeriment en situacions de temor o tristesa. ells, els protegeixen i cuiden i es deixen fer les mil i una “gosseries” sense una ganyota de desagrat.

  Les nostres Llits de Viscoelàstica per a Gossos

  cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
  Porta el seu nom brodat
  cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
  Cuida dels seus ossos
  cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
  El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
  Veure Matalàs

Aquí en tens algunes

perro labrador en la naturaleza

Labrador Retriever o Golden Retriever

Dues races excel·lents per conviure amb nens. Tot i tenir una mida considerable, són molt amorosos i pacífics. Però això sí, necessiten córrer i gastar energia, així que la família ha d'estar disposada a treure'l a córrer i passejar. , físiques o autisme.

border collie jugando en el cesped

Border Collie

Intel·ligent, equilibrat i molt fidel. Li encanta córrer ja que tenen una gran quantitat denergia per gastar. És súper familiar i protector dels nens i de la casa. Està considerat com el gos més intel·ligent. Detesta la solitud, així que no cal deixar-los molt de temps sense companyia si volem evitar conductes destructives. Beagle

És una de les races més conegudes del món, i també de les més antigues. Adora tots els membres de la seva família humana, i de manera especial els nens amb qui gaudeix explorant i jugant. Molt afectuosos i amables, poden ser la companyia ideal dels petits de la casa als quals protegirà i estimarà incondicionalment. >Boxer

Aquest gos és especialment indicat per viure en família, ja que és afectuós, obedient, fidel i equilibrat. És una raça que s'utilitza molt per a teràpies per a persones amb discapacitat o tractaments de nens o ancians malalts. Tracta els nens de manera excel·lent si se'ls socialitza des de l'etapa de cadell. Això sí, és un gos enèrgic que necessita sortir i tenir activitat física regular. >

Extraordinàriament intel·ligent i lleial, poden ser entrenats com a gossos d'assistència i guardians, i són extremadament protectors amb la seva família i especialment amb els nens.Segur que hauràs vist algun vídeo de pastors alemanys ajudant o protegint nens en perill (ofegaments a piscines, intrusos a la llar o nens en risc de ser atacats)

Gossos mestissos

L'experiència que suposa per a un nen tenir un gos serà doblement positiva si a més la seva mascota ha estat rescatada d'algun refugi o protectora. Però t'has d'assegurar que el can escollit no ha passat per situacions difícils provocar problemes de conducta que posin en perill els nens. Proporcionar una llar i donar una segona oportunitat a un animal es veurà recompensat amb el seu etern agraïment, amor i fidelitat. I aquest és un aprenentatge impagable per a qualsevol nen.

Aquestes són algunes de les races ideals per conviure amb nens, però no les úniques: Caniche, Sant Bernat, Bitxó Maltès, Bulldog Francès, Yorkshire Terrier, Cocker, Carlí

Però la raça no ho és tot. Qualsevol gos ben educat, ensinistrat i que rebi una bona dosi d'amor serà el company ideal per a tota la família, i per descomptat per als nens.

Si durant la teva infància vas conviure amb un gos ja coneixes tots els aspectes positius de tenir mascota. Però si no vas tenir aquesta sort, planteja't oferir als teus fills aquesta oportunitat: t'ho agrairan tota la vida.

.