Las 6 mejores razas de perros para deportistas y amantes de la naturaleza

Les 6 millors races de gossos per a esportistes

Si t'agrada fer esport o simplement t'agrada fer grans caminades o passejades, hi ha algunes races de gos ideals per acompanyar-te a les teves sortides.

Sortir, caminar, córrer i fer exercici junts crearà un vincle molt especial entre el teu company caní i tu, a més de mantenir-vos els dos sans i en forma.

PERÒ NO HO FORIS, HA DE SER UN ESTÍMUL I NO UN CÀSTIG

És important que tinguis en compte que el teu gos ha d'estar perfectament sa, sense patologies que l'activitat pugui agreujar, abans de portar-lo amb tu a fer exercici.

Mantin-ho hidratat, evita les hores de màxima calor, i il·lumina'l si sortiu de nit.

Ofereix-li una alimentació adequada per al seu rendiment físic… i gaudeix de l'exercici i de la natura amb el teu millor amic!!

ALGUNES DE LES RACES MÉS ADEQUADES PER A ESPORTISTES

Labrador Retriever. És el gos més popular del món i el preferit de les famílies. Són afectuosos, pacífics i molt intel·ligents, ideals com a gossos d'assistència, de rescat o teràpia, ia més li encanta jugar i passar-ho bé. Sempre estarà preparat per sortir a passejar o córrer amb tu i mai no sembla cansar-se. Adora el seu humà o família i en tot moment estarà disposat a acompanyar-vos en les vostres aventures. >Golden Retriever. Els Golden són afectuosos i de caràcter tranquil i plàcid, encara que també els agrada l'activitat i fer exercici, per això si t'agrada sortir a córrer, fer esport o caminar, tindràs un company ideal. El seu instint caçador fa que pugui passar hores sense cansar-se jugant a buscar la pilota. És a més un gran nedador ja que a més el seu pelatge el protegeix del fred. Si hi ha un gos a qui encanta córrer, aquest és el Border Collie. Tenen molta energia per cremar, i si passen molt de temps a casa sols es tornen infeliços i poden desenvolupar comportaments destructius. A més has de saber que segons el rànquing elaborat pel psicòleg Stanley Coren al seu llibre “La intel·ligència dels gossos” és la raça més intel·ligent.

perro dálmata en la naturaleza

Dàlmata. Els gossos de raça Dàlmata requereixen de gran activitat i energia. Veloços i de gran resistència, t'acompanyarà a les teves passejades i caminades igual que a l'Anglaterra del segle XVII acompanyava els carruatges de la classe alta en els seus viatges. Com que s'avorreix amb facilitat, requereix molta atenció i estímuls per ser un gos feliç i bon company. >

Pastor Alemany. Aquesta és sens dubte una de les races més populars i estimades avui dia. Sociable, juganer, equilibrat extremadament fidel al seu amo i molt intel·ligent. Si fa molt d'exercici controlarà els seus nervis i es mostrarà feliç i afable. És valent, lleial i un bon guardià de la família. Si t'ho portes amb tu a fer esport, córrer o passejar, et seguirà el ritme sense problemes. Injustament conegut com a gos perillós, en realitat el Pitbull és un animal molt protector, pacient i ideal per conviure amb nens. Té moltíssima energia, per això necessita sortir a passejar diverses vegades al dia. L'ideal és combinar les passejades amb jocs. Un Pitbull ben educat serà tranquil, protector i afectuós a casa.

Tingues en compte que si tens un Pitbull a Espanya, en estar considerat gos potencialment perillós (PPP) hauràs de tenir llicència i assegurança de responsabilitat civil, a més de treure'l al carrer amb morrió i corretja.

Malgrat tot el que s'ha dit, qualsevol gos, de qualsevol raça i, per descomptat , mestissos, poden ser el millor company d'exercici i activitat física si respectes les seves característiques individuals, t'adaptes a la seva mida i edat i et preocupes de la seva salut i seguretat

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.