10 razones para regalar a tu perro un colchón de viscoelástica balukaDREAM

10 raons per regalar al teu gos un matalàs de viscoelàstica

És un tòpic, però no per això deixa de ser veritat: només els que tenim gos sabem el que se li vol, com n'és d'important per a nosaltres i la felicitat que ens aporta.

Que la nostra mascota estigui sana i feliç és una prioritat, i per això ha arribat el moment de regalar-li una cosa única i exclusiva com el matalàs per a gossos balukaDREAM.


1) Cuida els seus ossos

Els gossos passen moltes hores del dia estirats i és important que tinguin una bona base. Dormir en llits massa toves on s'enfonsen o dormir a terra massa dur no és el millor. El matalàs per a gossos Baluka té un interior de viscoelàstica, escuma amb efecte memòria que els proporciona sensació d'ingravidesa i que s'adapta a les seves articulacions evitant pressions i tensions musculars. En un gos jove, una bona posició en dormir en època de creixement prevé o minimitza problemes d'ossos en el futur; i en un gos més gran o amb malalties òssies proporciona alleugeriment i confort. No importa si el matalàs és per a gossos grans, mitjans o petits, els ossos dels nostres amics peluts estaran ben cuidats.


2) Protegeix el seu sistema cardiovascular

Algunes de les malalties més comunes en gossos són les cardiopaties o malalties cardiovasculars. El sistema circulatori se'n ressent i tenen dificultat per respirar durant el son. El matalàs per a gossos balukaDREAM és ortopèdic així que permet una millor circulació de la sang en no tenir punts d'obstrucció i per tant millora la qualitat del descans.


3) Evita àcars i bacteris

Àcars, bacteris i fongs produeixen moltes vegades reaccions al·lèrgiques o infeccions a la pell.
La funda avançada del matalàs per a gossos Baluka té un exclusiu tractament antiàcars i antibacteris que limita la seva capacitat de reproducció i penetració. Una protecció per al teu gos i per a tota la família.


4) Afavoreix un somni reparador

Segons sigui el teu descans, així serà el teu dia. Això és vàlid per a persones, però per descomptat també per a gossos. El confort que proporciona el matalàs per a gossos balukaDREAM afavoreix un somni reparador durant la nit que farà que el teu pelut tingui un bon dia, estigui de bon humor, no senti ansietat ni nerviosisme i estigui ple d'energia i ganes de viure.


5) Facilita la neteja i la higiene

Un gos ben cuidat requereix una higiene adequada. Els amos de gossos NO estem dacord amb els que afirmen que on hi ha un gos hi ha brutícia. La funda del matalàs per a gossos balukaDREAM està elaborada amb un teixit antitaques de fàcil neteja: passant una baieta humida diàriament es conserva com el primer dia, sense males olors i mantenint el color original.

És probable que busques un matalàs per a gossos impermeable, a balukaDREAM t'oferim una mica millor: un matalàs HIDRÒFUG, és a dir que no deixa passar la humitat evitant així les filtracions d'aigua però sí deixa transpirar l'interior.


6) Un espai únic per a la teva mascota

Després d'un llarg passeig, unes curses pel camp o una tarda de joc amb altres gossos, el teu gos agrairà tenir un espai únic, exclusiu i còmode per a ell on retirar-se a recuperar forces per encarar un altre dia d'emocions.


7) Matalàs amb garantia

La qualitat del matalàs per a gossos balukaDREAM es nota, es veu, es palpa des del dia que arriba a casa per millorar el descans i la vida del teu gos. I la qualitat té garantia, de dos anys per ser exactes. Així que si busques un matalàs per a gossos barat pensa que allò barat surt car.


8) Exclusiu i únic com el teu gos

El teu gos és únic i el seu matalàs balukaDREAM també ho és Quan ens encarregues el matalàs del teu gos ens posem en marxa per a personalitzar-ho amb el seu nom brodat, perquè quedi clar que és seu i només seu.


9) Perquè el teu gos t'adora…

Per al teu gos tu ets el seu món, la seva passió i raó de ser. T'estimarà igual facis el que facis, però si el que fas contribueix al seu benestar i salut, millor que millor.


10) … i perquè tu l'adores a ell.

Per això quan ho vegis feliç i descansat sabràs que has fet el correcte: Baluka. ? Tria el matalàs del teu pelut.


.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.