La nostra història

Així va començar tot / La nostra història

perro labrador en el campo baluka mascotas

La nostra històriaGuau!

Aquest sóc jo, Son . El tercer de set germans.

Quan vaig conèixer Joan Carles i Maria Josep, va ser amor a primera vista! mai no havia vist uns humans tan decidits, valents, simpàtics i amb ganes de viure en gran… evidentment, per a tot això, necessitaven un gran gos com jo… estàvem predestinats La meva ànima peluda no s'equivoca mai!

El que no esperava és el que vaig trobar en arribar a casa…

La meva nova família no només estava formada per uns amos disposats a assaborir la vida fins al darrer racó…

Posats en fila, m'esperaven tres adorables trigèmins: Leo, Gemma i Lídia, els meus companys de joc a qualsevol hora del dia.

Per a ells, va arribar 'el quadrillís' i així ha estat fins avui.

Estar al capdavant d´una família nombrosa, no és fàcil! Requereix ser un gos decidit, segur, afectuós, afable, protector, alegre, entusiasmat, però sobretot vital i sa, cosa que a la família no hem descuidat mai… exercici, una alimentació saludable i ser un equip per a tot ens ajuda a mantenir-nos en plena forma i perquè no dir-ho a ser una família 10!
De fet, ells no ho saben, però jo cada dia em sento més orgullós de les nostres passejades diàries i quan arriba el moment:

cap ben alt ia passejar al meu espectacular ramat!

Potser la clau de l'èxit a la nostra família estigui en aquest sofà interminable on hi cabem tots... potser… però us asseguro que en aquesta casa, on res passa perquè sí, el descans és la peça fonamental perquè al matí següent tot funcioni com un engranatge.

Va ser llavors, amb aquesta intenció, que els meus amos es van posar fil a l'agulla per construir el millor dels meus caus.

Preocupats per la salut dels meus ossos i articulacions i per la higiene, evitant els molestos pèls i els minúsculs virus i bacteris que em poguessin atacar, van crear una empresa inspirada en mi: baluka Mascotas.


Un projecte fet a mesura que neix del desig d'acompanyar-nos mútuament durant una vida llarga
trillizos en el parque con perro labrador cachorro
maria jose cordero con su perro labrador cachorro
Un projecte fet a mesura que neix del desig d´acompanyar-nos mútuament durant una llarga vida.

Per això, van investigar i van consultar quin podria ser el millor lloc per descansar i com aconseguir que els anys no em pesin.

I tota aquesta feina, ha portat els meus amos a llançar al mercat un producte nou, fet a Espanya, amb tallers familiars i ple d'amor:
el matalàs terapèutic i higiènic per a gossos .

Una apassionant i compromesa aventura en què cuidem tots i cadascun dels detalls: des de l'elecció de les millors teles (suaus, resistents, antiàcars i antitaques) al farciment que, de manera intel·ligent, s'adapta al nostre cos. 2020 va ser un any més que especial a casa.

Després de mesos de proves, millores i ajustaments presentem el matalàs més avançat del mercat per a gossos.

Ara sé quin és el millor lloc del món per somiar, mentre vigilo i protegeixo els meus. El meu instint no es va equivocar: estàvem predestinats!

I és que, ja de cadell vaig somiar amb una gran família: decidida, valenta i amb una ànima tan peluda com la meva.

Sense saber-ho, vaig somiar amb una família baluka!

T'uneixes?


herramientas de costura tijeras cinta métrica hilo
perro labrador tirado en el suelo