Beneficios de las vitaminas para las articulaciones para perros

Beneficis de les vitamines per a les articulacions per a gossos

Les articulacions són el punt d'unió entre els ossos , i permeten la mobilitat del gos mitjançant un intricat sistema que comprèn tendons, lligaments, cartílag, càpsula i membrana sinovial.

Quan les articulacions es desgasten, per diverses raons, el gos pateix pèrdua de mobilitat , ja que els ossos es poden fregar entre si, causant a l'animal un intens dolor que li dificultarà moure's al seu dia a dia.

Les vitamines recomanades per afavorir la salut de les articulacions en els gossos compleixen diverses funcions:

  • Retardar l'envelliment cel·lular , perquè la gran majoria d'aquests desgastos articulars es donen en gossos adults o majors.
  • Eliminar els radicals lliures , unes molècules que alteren la salut d'un organisme i propicien reaccions en cadena que acaben accelerant la proliferació de malalties degeneratives.
  • Sintetitzar col·lagen, un component i bàsic de les articulacions.
  • Absorber i fixar calci , el component essencial dels ossos.

Una ingesta equilibrada de vitamines ajudarà l'organisme del teu gos a alentir els efectes d'aquest desgast, les vitamines més beneficioses per complir els objectius de la llista anterior són la vitamina A, vitamina C, vitamina D, vitamina E i vitamina K. >

D'aquests beneficis som conscients a Baluka , i ho hem tingut en compte per desenvolupar el nostre complex vitamínic en càpsules, que a més de ser ric en vitamines inclou una alta concentració de cúrcuma, un dels antiinflamatoris per a gossos més eficaços. >

item destacado
Un plus de VITalitat
item destacado
Les VITamines que el teu gos necessita
item destacado
Amb Cúrcuma, l'antiinflamatori natural per a Gossos més p otent
Més informació

Quins són els beneficis de les vitamines per a gossos

Vitamina A

El retinol (vitamina A) redueix el dany articular, disminuint la inflamació i protegint el gos davant del perill de perdre mobilitat a les seves articulacions; el seu gran benefici és que alenteix l'envelliment cel·lular , i recolza el creixement i la formació de membranes, ossos i teixits, entre altres components.

Però hi ha una funció que fa a la vitamina A especialment interessant: les seves propietats antioxidants , que propicien l'eliminació de radicals lliures i protegeixen l'ADN del gos de possibles mutacions.

Vitamina C

L'àcid ascòrbic (vitamina C) és essencial en la síntesi del col·lagen , la proteïna de la qual es componen els cartílags del cos, i que és present a totes les articulacions. Aquesta vitamina és essencial per enfortir i millorar la integritat articular del gos, comprenent també els seus ossos i tendons.

El seu altre gran paper en el metabolisme de l'animal consisteix a neutralitzar els radicals lliures igual que fa la vitamina A; per tant, contribueix a prevenir possibles inflamacions, ja que alenteix el deteriorament cel·lular. La vitamina D s'encarrega d'ajudar els gossos a absorbir el calci, ia fixar-ho al teixit ossi. La seva ingesta contribueix al enfortiment dels ossos ia prevenir el desgast de les articulacions.

No obstant, i encara que la seva ingesta és essencial, la FDA , l'organisme federal nord-americà encarregat de supervisar la innocuïtat d'aliments i medicaments, no recomana que se subministri massa els gossos.

Això és perquè, ja que no es dissol en aigua, el seu excés no es pot eliminar per la orina, i s'acumula al fetge provocant intoxicacions .Per tant, recomanem tenir molta cura amb l'excés de vitamines per a les articulacions dels gossos, perquè el remei podria ser pitjor que la malaltia

Vitamina E

vitamina E s'encarrega de prevenir el desgast per oxidació. Els cartílags es fan més fins amb el pas dels anys, i la vitamina E aconsegueix reduir aquest efecte.

Per tant, també ajuda a la reparació d'aquests teixits tan importants per a la cohesió articular, ja que serveix per atenuar l'avenç de l'artritis canina .