camas para perros baratas por que no comprarlas

Llits barats per a gossos: per què NO comprar-les

Quan decidim comprar un nou matalàs pel nostre llit dediquem un temps a informar-nos de diferents opcions, prestacions i preus. Entenem que és una compra important i que ha de tenir un mínim de qualitat perquè ens faci un bon descans. Ho entenem com una inversió en la nostra salut, ja que passem moltes hores de la nostra vida dormint.

Però… i el teu gos? has pensat que el seu descans és també importantíssim per a la seva qualitat de vida?

La importància del matalàs o llit pel teu gos

Un gos adult sa dorm de 12 14 hores diàries. Quan és cadell pot necessitar fins a 18 hores de son. I un gos sènior necessita descansar més de 15 hores.

Un somni reparador és clau per reposar energia, afavorir un bon sistema immunològic i protegir el cor, entre altres beneficis.

Hi ha gossos que per la seva edat o per circumstàncies de salut necessiten passar moltes hores estirats encara que no estiguin dormint: per exemple quan s'han de recuperar d'una cirurgia, o quan per artrosi o displàsies els costa mantenir-se molt dempeus.

Per tot això és important per al nostre gos tenir una bona base de descans que li permeti regenerar-se, evitar l'estrès, gaudir de bon humor i mantenir o recuperar un bon estat de salut.

Com triar el millor llit per al meu gos?

Hi ha molts llits i matalassos per a gossos al mercat, i val la pena dedicar un temps a conèixer les diferents opcions per decidir quina és la que més convé a la teva mascota.

En funció de la seva mida, pes, edat i forma de dormir r podràs decidir-te entre una o una altra. Però no t'enganyis: un llit súper barat segurament no tindrà la qualitat ni les prestacions desitjables per al bon descans del teu gos.

Raons per invertir en un bon matalàs o llit per a gossos

Fixa't que diem “invertir”, cosa que suposa gastar més però amb la seguretat que a la llarga ens suposarà un benefici. O millor dit, molts beneficis:

Comoditat

Perquè un gos descansi bé, s'ha de sentir còmode. Obvi, oi?

Un llit o matalàs excessivament tou o tou ens pot semblar a simple vista que és còmode, però… t'imagines a tu mateix dormint semienfonsat en un coixí enorme? creus que et sentiries còmode? Posa't al lloc del teu gos.

L'ideal és una base amb la fermesa justa, ni tova ni dura, que li permeti posicionar bé el cos i les articulacions i eviti males postures.

Seguretat

Tenir el seu propi llit proporciona al gos seguretat. És el territori, el refugi, la zona exclusiva de descans que li dóna tranquil·litat. Encara que de vegades dormi amb tu o li permetem pujar al sofà, és bo que tingui un matalàs que reconegui com a seu. Si viatgeu amb ell i porteu el llit, us ajudarà a sentir-vos com a casa.

És bo que tingui un llit de qualitat, resistent però agradable, que no es deformi i fàcil de transportar.

Cura dels ossos i articulacions

Independentment de si al teu gos li agrada més dormir estirat o una mica més encongit, una excel·lent opció és un matalàs amb base viscoelàstica amb “efecte memòria” que s'adapti a la seva cos i eviteu pressions. Si el teu gos és jove, l'estaràs ajudant a prevenir moltes malalties d'ossos derivades de males postures. I si tens un gos sènior amb alguna malaltia òssia diagnosticada, suposarà un gran alleujament i lajudarà a descansar molt millor.

En gossos amb artrosi, artritis o displàsies és l'opció més recomanada per professionals veterinaris pels seus bons resultats.

Àcars i bacteris

Si l'interior d'un matalàs o llit per a gossos és important, no ho és menys la part exterior amb què l'animal tindrà contacte

Hi ha llits amb fundes de materials barats i sintètics que es converteixen en nius d'àcars i bacteris i afavoreixen les al·lèrgies i la brutícia, cosa gens recomanable ni per al animal ni per a la família.

Altres estan fetes de materials plàstics que presumeixen de ser impermeables però gens agradables al tacte… t'imagines a tu mateix dormint sobre un plàstic?... Doncs això.

Neteja i olors

Doncs sí, encara que adorem els nostres peluts la veritat és que van deixant rastre d'olors i pèls per tota la casa i especialment al seu llit on passen molt de temps.

Per això, és fonamental que la funda del seu llit sigui d'un teixit agradable al tacte però alhora de fàcil manteniment, rentable i en què els pèls no s'enganxin. Si a més a més té tractament anti olors haurem trobat el llit perfecte per a la nostra mascota. compte en triar un llit per al nostre gos és la temperatura. Un llit de mala qualitat pot estar fet amb teixits sintètics que li donin molta calor a l'estiu o no us aïllin prou del fred o la humitat en els mesos d'hivern. Als matalassos menys barats però d'alta qualitat se solen utilitzar teixits termoreguladors que s'adapten a la temperatura del cos durant qualsevol època de l'any. Un plus de comoditat per al nostre gos que farà que el vostre descans sigui de la millor qualitat.

pastor alemán colchón de viscoelástica con su nombre

Les nostres Llits de Viscoelàstica per a Gossos

cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Porta el seu nom brodat
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Alta qualitat
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

Fes-li cas al refrany: allò barat, surt car

Com hem vist, comprar qualsevol llit o matalàs barat no és el millor per a la salut i el benestar del nostre gos. I encara que sembli paradoxal, tampoc per a la nostra butxaca.

Un llit barat i de baixa qualitat es deforma amb facilitat i agafa olors difícils d'eliminar. A més pot ser que en rentar-la no acabin de sortir les taques del tot, destinya o s'encongeixi fàcilment. Això farà que acabem comprant diversos llits a l'any i al final ens gastem més que si comprem un únic matalàs de qualitat. saps per què comprar un llit o matalàs barat no és la millor opció per al teu gos. Viurà més sa i feliç i tindrà dolços somnis.

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.