Camas para perros grandes cómo elegir la mejor

Llits per a gossos grans: Com triar la millor?

Quina sort tens si convius amb un gos gran! La majoria són tranquils, bondadosos, nobles, familiars i afectuosos. Incondicionals dels seus amos i famílies, la seva mida es queda petita comparada amb la seva gran lleialtat.

Entre els gossos grans més populars hi ha el Pastor Alemany, Golden i Labrador Retriever, Boxer i Pastor Belga, i gossos mestissos barreja de diverses races, cadascun d'ells únic i especial.

En aquest article t'expliquem com triar de manera adequada un matalàs per a gossos grans. A causa de la seva gran mida aquests gossos tenen també grans necessitats que necessiten ser cobertes, i una és el matalàs per al seu descans. No descuidis aquest aspecte tan important per a la seva salut. tots els que pesen 30 quilos o més. Alguns, com el Gran Danès o el Sant Bernat, poden arribar a pesar més de 60 quilos. Haver de suportar aquest pes fa que siguin propensos a patir problemes ossis com l'artrosi o displàsia de maluc que es van agreujant amb l'edat.

Un altre factor que cal tenir en compte és el sobrepès o obesitat. Hem d'ajudar el nostre gos a mantenir un pes adequat . Si observem que perd la forma i les corbes, que té molt de greix a l'abdomen i la cintura i que ens costa palpar les costelles… és moment de posar fil a l'agulla:

  • controla la seva alimentació, no li deixis menjar a defores ni li de sobres de menjar o massa premis o llaminadures.

Posar un gos a dieta costa molt, són especialistes a posar aquesta careta de pena irresistible. Però has de ser ferm i no donar-li més del compte. És la seva salut la que està en joc. de Viscoelàstica per a Gossos Grans

cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
Porta el seu nom brodat
cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
Cuida dels seus ossos
cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
El millor llit per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Llits

Els gossos dormen moltes hores: cuida el descans

Una bona base que els permeti adoptar bones postures a l'hora de descansar és fonamental. Tingues en compte que els gossos adults solen dormir entre 12 i 14 hores al dia, i necessiten un matalàs per a gossos que s'adeqüi a les seves característiques.

Malàs viscoelàstic: la millor opció

Afortunadament els temps en què als gossos se'ls donava de menjar les sobres i se'ls deixava dormir al fred terra ja van passar. Avui dia, qui té un gos ho considera part de la seva família, i com a tal li procura les millors cures en tots els aspectes.

A l'hora de dormir, un matalàs de viscoelàstica o Memory Foam es converteix en el millor aliat per cuidar els seus ossos i proporcionar-los el màxim confort.

No creguis que has d'esperar que el teu gos estigui ja molt gran o el teu veterinari li diagnostiqui un problema d'ossos per fer-te'n un. Recorda que la prevenció és la millor medicina.

La viscoelàstica alleuja pressions, afavoreix una correcta circulació sanguínia i ajuda a prevenir i minimitzar moltes patologies.

És veritat que el seu preu és més elevat que el d'altres llits del mercat, però la salut i el benestar del teu gos s'ho mereixen, no creus?

La funda, de qualitat i fàcil manteniment. Antipèls i antiàcars.

Si l'interior del matalàs per al teu gos gran importa, també hem de tenir en compte l'exterior. Hem de procurar que la funda sigui d'un teixit agradable al tacte per a l'animal i que no irradiï gaire calor.Tampoc ens interessen teles que retinguin pols ni atreguin bacteris que poden causar reaccions al·lèrgiques I si a més són fàcils de netejar i mantenir, millor que millor.

I la mida?

El teu gos és gran , així que el seu llit també ho ha de ser. Observa com dorm el teu gos per triar la mida del matalàs: sol dormir estirat? s'arrauleix? Això ja et donarà pistes sobre quina és la mida adequada per a ell.

En qualsevol cas, el gos ha de cabre perfectament al matalàs. Sembla obvi, però hi ha molts amos que els compren matalassos massa justos per a la seva mida. Procura no ser-ne un. T'asseguro que el teu gran amic t'ho agrairà.

balukaDREAM, llits per a gossos creats per al millor descans

Els matalassos balukaDREAM són una molt bona opció per al descans del teu gos: amb viscoelàstica, funda resistent, antitaques, antiàcars, antibacteris, antiolors i antipèls… ia més de molt fàcil manteniment perquè no has de desenfundar per netejar-la: amb un drap humit diàriament n'hi haurà prou per mantenir-la impecable. Perquè la qualitat no ha d'estar renyida amb la comoditat. Baluka és la gamma alta en matalassos per a gossos que t'enamorarà pels seus acabats i qualitat.

Les mides L i XL estan pensats per a gossos grans i estan disponibles en diversos colors.

A què esperes per regalar al teu gos gran el millor descans?