Cómo crear espacios para los perros en casa

Com crear espais per als gossos a casa

Tots els gossos tenen un espai “predilecte” a la llar, i una sèrie de llocs preferits en funció del moment del dia. Veurem com adequar els espais per a gossos a casa i com fer una zona per a gossos segons els diferents àmbits i moments. La idea és aconseguir que el nostre millor amic se senti el més còmode i integrat possible a la vida familiar.

Necessiten els gossos el seu propi espai a casa?

A priori, pot semblar que un gos es pot adaptar perfectament a qualsevol llar, i es pot trobar còmode a qualsevol part de la casa. Aquest plantejament no és totalment erroni, però és molt convenient triar bé pel nostre millor amic un espai propi degudament cuidat. Per què?

Quan un gos disposa d'un espai que és només seu (o, almenys, així ho percep), hi acudirà buscant tranquil·litat i intimitat. Sí, els gossos també tenen aquesta necessitat d'estar en un lloc on ningú més no s'entrometa. En aquest lloc serà on deixi les joguines o objectes preuats, i probablement serà també on dormirà (encara que no sempre serà així).

Aquesta associació és molt important de cara a educar el gos i ajudar-lo a entre els temps dactivitat i de repòs. A més, et servirà per marcar els límits i controlar millor els seus moviments i situacions.

Les característiques que haurien de reunir els espais per als gossos a casa són:

  1. Tranquil·litat. Als gossos els encanta estar en llocs tranquils, fora de zones on hi hagi sorolls o sobresalts.
  2. Companyia. El fet que el lloc sigui tranquil no vol dir que hagi d'estar aïllat. El gos necessita socialitzar i sentir a prop els altres membres de la llar.
  3. Comoditat. D'especial importància per triar el lloc de descans del teu gos. Una zona o superfície amb poca humitat, que no sigui gaire freda a l'hivern ni gaire calorosa a l'estiu.
  4. Entreteniment. Hi ha zones que el gos té associades al descans, i altres de diferents . És convenient ajudar-lo en aquesta distinció; més endavant, veurem com fer un parc per a gossos casolà.
  5. Seguretat. Els gossos també necessiten sentir-se segurs. Per això, moltes vegades solen refugiar-se darrere de taules o cadires. Quan són molt joves també convé construir un parc per a cadells. de Viscoelàstica per a Gossos
propiedad destacada
Porta el seu nom brodat
propiedad destacada
Cuida dels seus ossos
propiedad destacada
El millor llit per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Llits