Cómo elegir el mejor colchón para tu perro

Com triar el millor matalàs per al teu gos

Si consideres el teu gos un més de la família, no descuidis el descans.
És important per al seu desenvolupament, salut i confort.

Per a la teva mascota, el millor.


Per al teu gos tries sempre una alimentació de qualitat, et preocupes per ell i li dediques el teu temps, li proporciones l'atenció veterinària que necessita, però... t'has preguntat si descansa bé?

No és el mateix dormir que descansar.


No. Dormir i descansar no és el mateix. Ni per a les persones, ni per als gossos. Per això, igual que per nosaltres procurem un bon llit amb un matalàs de qualitat, ells també mereixen una bona base de descans. Perquè un bon descans és fonamental per a una bona salut.

Ah, però els gossos no poden dormir a qualsevol lloc?


. De fet hi ha gossos que no tenen un matalàs per a ells i dormen a terra.
Però no, no és ideal. Si tenen una base adequada per descansar també tindran un estat general més saludable, sobretot pel que fa a les seves articulacions. t36>

El nostre Matalàs de Viscoelàstica

propiedad destacada
Porta el seu nom brodat
propiedad destacada
Cuida dels seus ossos
propiedad destacada
El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

I quin és el millor matalàs per al meu gos?


Hi ha molts matalassos i matalassos per a gossos al mercat, però sense El millor és el que està fet d'escuma viscoelàstica. L´efecte memòria d´aquest material fa que s´adapti perfectament al cos de l´animal mentre està descansant. Aquesta gran adaptabilitat fa que no hi hagi punts de pressió i us proporciona un gran confort.

I per fora? Serveix qualsevol funda?


Si l'interior del teu matalàs per a mascotes és important, no deixa de ser-ho la seva funda exterior. Coses a tenir en compte:

El teu pelut és encantador i l'adores.


Però deixa pèls allà on va. Segons que raça muucho pelo. Així que és preferible escollir una funda fabricada amb teixits que fan que es puguin retirar els pèls amb facilitat. Com les teles antitaques fabricades amb teixits antiestàtics que per quedar lliures de pèls només necessiten un drap humit, raspall adhesiu o aspirador. Poden adherir-se al llit i acumular-se baves, orina, fang, sang…


per no parlar dels patògens i agents infecciosos com virus, bacteris i fongs. És de vital importància que la funda del matalàs sigui rentable. N'hi ha que es treuen del matalàs i es renten a la rentadora. Però sens dubte el més còmode i ràpid és triar una tela amb tecnologia antitaques que es poden netejar (incloent-hi sang i orina) només amb un drap humit.

El confort i la comoditat de la teva mascota és també important.


I t'asseguro que se sentirà millor en un matalàs per a gossos amb funda agradable i gustosa que l'inviti a dormir-hi abans que esculli el teu sofà o el teu llit.

En definitiva, triar un bon matalàs per a la teva mascota et proporcionarà a tu tranquil·litat i al teu gos confort, salut i felicitat.

Estem convençuts que el nostre matalàs balukaDREAM és el matalàs que el teu gos necessita .