Cuáles son los antiinflamatorios naturales perfectos para perros

Quins són els antiinflamatoris naturals perfectes per a gossos

Saps què se li pot donar al gos per al dolor articular o muscular? A mesura que els nostres amics peluts es fan grans, creixen les probabilitats que desenvolupin inflamacions a les seves articulacions. Atès que no és convenient subministrar antiinflamatoris d'ús mèdic sense l'aprovació d'un veterinari, veurem alguns exemples de antiinflamatori natural per a gossos , i amb els quals podrem ajudar el nostre millor amic a portar els seus dolors.

Els millors antiinflamatoris naturals per a gossos

Cúrcuma

Es tracta d'una espècie culinària el component principal de la qual, la curcumina, posseeix múltiples propietats medicinals, destacant especialment pel seu poder antiinflamatori. La dosi ideal oscil·la entre els 15 i els 20 mil·ligrams per cada quilo que pesi el teu gos, i se subministra per via oral (per exemple, acompanyant el seu menjar).

El complex vitamínic de Baluka és un antiinflamatori a base de cúrcuma, que aporta vitamines, aminoàcids i minerals. És un tractament natural ideal per alleujar el dolor que pateixen els gossos majors i/o amb artritis canina. antiinflamatori natural, sinó també elements essencials per a una nutrició equilibrada, que el previndran davant de situacions potencialment perilloses per al deteriorament de les seves articulacions.

Cúrcuma com a Antiinflamatori Natural

propiedad destacada
Un plus de VITalitat
propiedad destacada
Les VITamines que el teu gos necessita
propiedad destacada
Cúrcuma com a antiinflamatori natural
Més informació

Àrnica

Aquest extracte procedeix de la Arnica montana , una planta originària d'Europa central i meridional, i que compta amb una llarga tradició d'usos casolans contra els dolors provocats per inflamacions o contus ions.

Se sol preparar en cremes per al seu ús tòpic , que són aplicades just sobre la zona inflamada o adolorida; també es pot trobar com a tractament homeopàtic, per a ser administrada per via oral. t5>EMA (Agència Europea del Medicament). Creix de forma silvestre en algunes regions d'Àfrica, i la seva aplicació més popular és per tractar el dolor lumbar en les persones. durant llargs períodes de temps sense cap efecte secundari nociu per a l'animal; de fet, és molt comú utilitzar-la per al tractament de l'artrosi canina. solem utilitzar per tractar trastorns de son o ansietat. Els seus compostos sedants resideixen en l'oli essencial de l'arrel de la planta.

Si el teu gos pateix dolors musculars puntuals, el més convenient serà administrar-li una dosi de valeriana, ja que la seva principal propietat és actuar com a relaxant muscular davant de contractures o tensions ocasionals (encara que no per això menys molestes).

Els experts recomanen restringir el seu ús a situacions eventuals de dolor agut , i no administrar-la com a part d'un tractament prolongat, ja que el gos podria desenvolupar certs efectes secundaris com estar més espantadís o excitat després d'una ingesta prolongada (just l'efecte rebot). és un àcid gras essencial tant per als gossos com per a les persones.Es tracta d'un compost imprescindible per al nostre metabolisme, però els nostres organismes respectius no el produeixen de forma natural i l'hem d'ingerir a través de la dieta. No passa el mateix amb l'Omega 6, que sí que és un àcid gras essencial per a les persones, però no per als gossos.

Les propietats de l'omega-3 el converteixen en el millor tractament preventiu davant de possibles inflamacions; gràcies a això, és àmpliament utilitzat per als problemes cardiovasculars (tant en gossos com en persones). També serveix per reduir les inflamacions de la pell , ja que repara la barrera cutània; els grans beneficiats d'aquest compost són els gossos amb dermatitis al·lèrgica.

Entre altres aliments, l'omega-3 és present al greix dels peixos blaus. Es recomana un ús moderat, ja que una ingesta abusiva podria causar diarrea als gossos. A més, el seu consum afegeix calories a la dieta de l'animal, per la qual cosa un abús d'omega-3 es podria traduir en sobrepès.

MSM

MSM són les sigles del metilsulfonilmetà , un compost a base de sofre orgànic que és present en molts aliments frescos. No obstant això, es degrada amb la temperatura quan els aliments són cuinats.

És un potent antiinflamatori natural que s'utilitza per alleujar dolors crònics causats per artrosi, artritis, hèrnies o displàsia ha de comprendre que, com a complement alimentari que és, el seu efecte és molt lent. Se sol comercialitzar en forma de pols que s'agreguen al menjar oa la beguda del gos, per a la seva ingesta una vegada al dia. remei que comprengui diversos tractaments alhora. Com has pogut comprovar, cadascú és òptim en la mesura de les circumstàncies de cada animal, quant a l'origen de la inflamació, la cronificació del dolor, la durada del tractament i les possibles contraindicacions per un ús prolongat.

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.