¿Cuáles son los principales problemas óseos de los perros?

Quins són els principals problemes ossis dels gossos?

El teu gos. Incansable, inesgotable, sempre disposat a sortir, a jugar, a córrer, sense importar-li el fred o la pluja. D'un temps ençà està més apàtic, mandrós, li costa aixecar-se i fins i tot coixeja de vegades. Diagnòstic: artrosi.

Què és l'artrosi i per què es produeix?

El meu gos té artrosi: què puc fer per millorar la seva qualitat de vida?

L'artrosi és la malaltia degenerativa crònica més freqüent en gossos, que afecta els seus ossos i articulacions, sobretot als genolls, colzes , maluc i columna. Es tracta d'un desgast del cartílag articular que impedeix que els ossos encaixin bé i produeix molt de dolor. primeres fases. De vegades això resulta complicat i no ens adonem que alguna cosa passa fins que no notem que el nostre gos coixeja, li costa aixecar-se o moure's, es mostra apàtic o perd la gana. Una radiografia o un tac ens acabaran de confirmar el diagnòstic. artrosi!!

S'estima que un 20% dels gossos més grans d'un any pateix artrosi, i que aquest percentatge també creix amb l'edat arribant a assolir el 90% en gossos de més de 12 anys.

És a dir, encara que sí que és cert que a més edat, més possibilitats de tenir artrosi, també és veritat que els gossos joves poden patir-la: traumatismes, factors genètics o sobrepès solen ser les causes més comunes.

Segons Ares Burballa, directora clínica del Hospital Veterinari Garbí de Cabrera de Mar (Barcelona), la prevenció i les visites regulars al veterinari ajudaran a detectar precoçment l'artrosi en gossos: “els propietaris, quan els gossos són joves no estan acostumats a venir al veterinari per aquests problemes, però això no vol dir que no existeixin”.

La artrosi, i els problemes articulars en general, són més comuns en gossos de races grans i gegants, Hem de tenir especial atenció als seus ossos des de l'etapa de creixement, procurar-los una bona alimentació evitant el sobrepès, exercici adequat, i una bona base de descans.

El matalàs per a gossos és fonamental que sigui de qualitat

Les persones solem tenir clar que és molt important dormir en un matalàs de qualitat, ferm però alhora confortable que afavoreixi bones postures i ens garanteixi un descans reparador.

No obstant això, moltes vegades no ens plantegem que les nostres mascotes dormen sovint en llits, matalassos o coixins tous en excés, en els que s'enfonsen i en què les seves potetes pateixen la pressió excessiva del seu propi pes.

O al contrari, dormen en una manta o directament a terra, exposats a la humitat i el fred moltes vegades.

Materials de qualitat

Els matalassos de viscoelàstica són una opció excel·lent per a les nostres mascotes. L'efecte memòria o memory foam alleuja pressions i proporciona una gran sensació de confort. Cal tenir en compte que els gossos dormen moltes hores i passen molt de temps estirats. L'ideal és que el nostre gos pugui disposar d'una bona base des de jove per prevenir possibles problemes ossis o articulars. I si ja pateix alguna patologia, raó de més per oferir-li un matalàs que millori significativament la seva qualitat de vida. teles excessivament aspres.És interessant cercar teixits antimicrobians i fàcils de netejar per mantenir sempre una correcta higiene. de Viscoelàstica

cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Porta el seu nom brodat
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Cuida dels seus ossos
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

Machell balukaDREAM: creat especialment per al teu gos

El matalàs de viscoelàstica balukaDREAM per a gossos ha estat especialment creat per al confort i benestar de les nostres mascotes, amb interior de viscoelàstica que cuida i relaxa les seves articulacions

La funda del matalàs balukaDREAM està fabricada amb un teixit anti taques, anti bacteris, anti olors i anti àcars.

Si el teu gos és dels que deixa anar molts cabells, t'encantarà comprovar que el matalàs balukaDREAM per a gossos és antipèls, els rep ele absolutament, només cal passar un raspall o simplement la mà perquè saltin sols.

Recorda que, a més d'una bona alimentació i exercici adequat, descansar en un bon matalàs és fonamental perquè el teu gos mantingui uns ossos i articulacions sans i en forma. trobem als gossos, solen ser problemes d'artrosi. Un os amb un altre no encaixa al cent per cent, o bé el cartílag articular ha desaparegut amb l'edat, i això provoca coixesa. El diagnòstic generalment es fa mitjançant radiografia encara que cada vegada més estem utilitzant el tac per diagnosticar aquestes malalties."