cama para perro grande

Cures dels gossos grans al descans

Les llits per a gossos grans són un accessori imprescindible per garantir el millor descans del nostre millor amic. Són part de la família i també necessiten tenir el seu propi espai, un racó on se sentin segurs i còmodes. A més, cal tenir en compte que un gos dorm una mitjana de dotze a divuit hores al dia, i és possible que passi més temps recolzat al llit si viu en un pis. Per tant, és crucial proporcionar-li un matalàs confortable i de qualitat.

La importància del descans en els gossos

Un gos és més que un company fidel que mai no ens fallarà: és nostra responsabilitat. La seva salut i el seu benestar està enterament a les nostres mans, ja que són éssers vius amb necessitats físiques i emocionals que ens hem d'esforçar a cobrir. Alimentació, higiene, exercici, descans i socialització són els principals aspectes que hem de tenir en compte per tenir el nostre millor amic feliç, equilibrat i sa.

Com dèiem, el lloc de descans del nostre gos és molt important, ja que, a ells, igual que ens passa a nosaltres, dormir o descansar amb incomoditat ens pot afectar molt. Qui no s'ha aixecat mai amb mal d'esquena o de cervicals, després de dormir en un llit incòmoda, o en un sofà petit? sòl, es poden veure afectats pel fred, i això a la llarga pot acabar afectant la seva salut. Als gossos grans encara els afecta més la qualitat del lloc on reposen. de Viscoelàstica per a Gossos Gossos Grans

cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
Porta el seu nom brodat
cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
Cuida dels seus ossos
cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
El millor llit per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

Llits per a gossos grans

En contra del que alguns creuen, les races de gos grans poden ser més delicades que les de mida petita, ja que envelleixen més ràpidament i solen presentar problemes d'articulacions o d'esquena. Així que, en aquests casos, cal prestar especial atenció i proporcionar les millors condicions de descans.

Els llits per a gossos grans s'han d'adaptar a la seva mida. Igual que a nosaltres no ens agrada que ens sobresurtin els peus pel llit, ells també necessiten aixoplugar-se sencers en una superfície calenta i tova. Les dimensions d'un llit antiestrès per a gos han de ser una mica més grans que les del propi animal, tant de llarg com d'ample. frioleros, tenen tendència a dormir molt estirats. Per això el matalàs ha de ser prou gran per evitar que les extremitats o el cap quedin penjant, cosa que podria provocar alguna lesió. El gruix també és important , per mantenir un bon aïllament del fred del sòl a l'hivern o de la calor a l'estiu.

On col·locar un llit per a gos gran?

Per decidir el millor lloc de descans per al nostre gos, ens hem d'assegurar que es compleixin les condicions següents:

  • Zona tranquil·la i íntima. El llit ha de col·locar-se en una part tranquil·la de la casa, preferiblement enganxada a una paret, en una zona que no sigui de pas, i on no hi hagi fonts de soroll, però que tampoc no se senti tancat. Ha de poder relaxar-se i sentir-se refugiat, però alhora poder observar el que passa a l'entorn.
  • Temperatura agradable. Cal ubicar el matalàs en un lloc on no passin corrents d'aire que puguin molestar o afectar la salut del gos. També ha de comptar amb una temperatura agradable ni freda a l'hivern ni calorosa a l'estiu.

Altres aspectes a tenir en compte

A l'hora d'escollir un llit per al nostre gos, cal fixar-se en els materials i optar per la qualitat

Hi ha d'evitar els matalassos massa tous. Els de viscoelàstica són els idonis per a gossos amb artrosi o per a gossos joves, perquè ofereixen adaptabilitat i bona fermesa. Algunes races són propenses a patir malalties musculoesquelètiques, i altres gossos, especialment rescatats, poden arribar amb lesions a causa de negligències o abusos a la seva vida anterior. Un llit ortopèdic per a gos gran és la solució perfecta per brindar-los la millor qualitat de vida i garantir-los un descans saludable.

Un altre factor que no podem oblidar a l'hora d'escollir el millor llit és que sigui fàcil de rentar. Cal tenir present que els gossos tendeixen a deixar anar cabell durant tot l'any, ia trepitjar tot tipus de terres amb els peus descalços, així que el més pràctic és apostar per un material antipèls, antiàcars i antiolors.

En el cas que el gos dormi a l'exterior, que sigui sempre a un lloc arrecerat de les inclemències del temps i amb un llit que proporcioni relax i que sigui resistent a la floridura, bacteris i humidad.

Finalment, convé comprar els matalassos per al nostre millor amic en botigues de confiança que comptin amb productes de la millor qualitat. Ells ens ho donen tot, així que també ho mereixen tot. A baluka, t'oferim un matalàs per a gossos grans especialment dissenyat per als seus ossos, articulacions i per lliurar-te dels pèls enganxats i les taques.