camas para perros grandes

On ha de dormir un gos gran a casa

Com ha dormit avui el teu millor amic? El nostre gos ha dormit de meravella, però sabem que hi ha gossos que prefereixen dormir a terra en comptes dels seus llits. Potser no se senti còmode al lloc on normalment té el seu llit, així que veurem on ha de dormir un gos a casa, especialment si és de grandària gran.

On han de dormir els gossos grans

En primer lloc, el millor lloc perquè dormi un gos no ha de coincidir amb l'idoni per a un altre. Els gossos no són màquines! Cadascú, en funció del seu caràcter i preferències, considerarà que és millor dormir en un lloc o en un altre. per evidents raons de comoditat. I, tot i així, això obre un altre debat sobre si els gossos han de dormir al mateix llit que nosaltres oa la seva pròpia.

Encara que no és dolent que el teu gos dormi amb tu, si aquest fos el cas, tindríem que fer un treball extra de neteja, ja que el llit quedaria ple de pèls i de baves pràcticament diàriament.

A més, els gossos no solen quedar-se quiets mentre dormen. Nels nostres millors amics també somien i, durant aquests somnis, poden fer com que corren darrere d'alguna cosa, i fins i tot bordar.

Si les dimensions del teu gos són considerables, és molt probable que dormir amb ell no sigui una cosa tan plàcida com pugui semblar. Potser ni ell ni tu estigueu prou còmodes. Per això, sempre recomanem que els gossos dormin al seu propi llit.

Però per què el meu gos prefereix dormir a terra? Què està passant en aquests casos?

Si el mirem des del punt de vista de la comoditat, potser no tingui sentit dormir a terra, la qual cosa significa que el seu matalàs no és prou confortable per a ell. Potser ha arribat el moment de reemplaçar-lo per un altre llit diferent.

Hi ha alguna cosa més: els gossos, com sabem, són molt sensibles a les temperatures extremes, és a dir, a ambients massa freds o càlids. Segur que te'n recordes del gos estirat a terra durant l'estiu, o buscant un raig de sol que entra per la finestra en ple hivern!

pastor alemán colchón de viscoelástica con su nombre

Les nostres Llits de Viscoelàstica per a Gossos Grans

cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
Porta el seu nom brodat
cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
Cuida dels seus ossos
cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
El millor llit per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

On col·locar el llit del gos

El terra de les cases sol estar més fresquet a l'estiu i, per tant, els gossos poden buscar aquest fresquet i renunciar a la calor habitual dels seus llits.

A l'hivern, òbviament, tendiran a evitar estirar-se a terra, però potser si el seu llit estigui en un lloc fred, prefereixin buscar un altre racó més calent.

El millor lloc per al llit del teu gos no ha de ser el mateix quan faci molt fred o quan faci molt o calor. Intentem sempre evitar que els seus llits s'ubiquin a passos de corrent d'aire, perquè aquí no se senten gens còmodes. I tampoc a prop de llocs que s'escalfen massa a l'estiu, per les mateixes raons.

La proximitat amb nosaltres també és un factor determinant. Si el nostre gos està acostumat a estar sempre a prop nostre, serà convenient que el seu llit estigui al nostre dormitori.

No obstant això, hi ha altres gossos que poden preferir conservar el seu espai propi que tenir-los dormint molt a prop nostre pot no ser una bona idea. Al mig de la nit podrien anar a dormir a un altre lloc.

A més, hi ha alguns gossos que prefereixen els llocs espaiosos i altres que prefereixen els racons més amagats.La manera d'esbrinar-ho? El mètode “prova i error” Escoltem el que ens volen dir els nostres amics peluts amb la seva conducta!

Com ha de ser el llit d'un gos gran

A part de la temperatura, hem de tenir en compte el mida del nostre gos. És molt difícil que un gos de raça gran estigui còmode en un racó ajustat. Com hem dit abans, els gossos tendeixen a moure's molt mentre dormen, i tenir aquesta llibertat de moviments els ajuda a descansar durant la nit.

I és que els gossos de grans dimensions com el Terranova, el gran danès, els dogos o alguns exemplars de pagès i golden retriever, poden necessitar un espai més ampli per dormir. Si el llit on dormen no té les dimensions apropiades, és molt possible que acabin dormint a terra, al sofà oa qualsevol altre racó de la casa.

Per això recomanem les llits per gossos grans balukaDREAM de Baluka, un llit per a gossos grans, mitjans o petits, amb una superfície prou gran, còmoda i ergonòmica perquè els nostres amics descansin com a veritables angelets.

Per saber on ha de dormir un gos a casa, cal que ens fixem en la seva mida i les seves preferències. Convé evitar sempre els llocs molt freds o massa càlids, i atendre la necessitat d'estar més o menys a prop nostre. I, per descomptat, els gossos grans necessiten més espai! Un llit de grans dimensions i superfície còmoda serà la millor solució.

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.