Dormir con tu perro es bueno o malo

Dormir amb el teu gos és bo o dolent

Si tens gos, és probable que dormis amb ell o ho hagis fet alguna vegada. També és possible que t'hagin criticat, que t'hagin dit que és poc higiènic o que et pot encomanar alguna cosa. Pot ser fins i tot que ocultis a aquest amic pesat oa la teva mare que el teu estimat pelut i tu us feu junts unes migdiades de campionat.

És dolent dormir amb el meu gos?

D'entrada no, sempre que mantinguis una sèrie de precaucions. Donem per fet que el teu pelut està al dia amb les vacunes i que manteniu uns hàbits mínims d'higiene. Però el risc zero no existeix, així que el millor és que sospesis els pros i contres de compartir llit amb la teva mascota.

Quins són els avantatges de dormir amb el meu gos? >

AVANTATGES:

La primera, i més evident, és que és un autèntic plaer. La sensació plaent i de pau que ens proporciona escoltar la seva respiració tranquil·la (i fins i tot els seus sospirs) mentre dorm és inigualable. indescriptible, inigualable, i aquests llaços emocionals que us uneixen es fan, si és possible, molt més forts.

Sentir el contacte i la presència del teu gos (sobre tot si no tenim parella), et farà sentir acompanyat i t'aportarà una gran sensació de seguretat.

Dormir amb la teva mascota disminueix el estrès i l'ansietat. Després d'un llarg dia de treball, aquesta és la millor manera de relaxar-nos i oblidar-nos dels problemes del dia a dia.

Però no tot són avantatges... i els contres?

INCONVENIENTS:

Encara que ja sabem que mantens el teu gos net i desparasitat, és molt probable que perdi pèl i que porti a les potetes brutícia contreta als seus passejos pel carrer que acabaran entre els teus llençols.

I si, malgrat de que intentes tenir-ho tot sota control, també hi ha el risc que ens pugui contagiar algun paràsit o puça... és un gos.

Parlàvem del plaent de sentir la seva respiració relaxada i els seus sospirs però... també pot ser que el teu gos ronqui... el plaer es pot tornar tortura!!

Si tens parella, el millor per a la vostra intimitat no serà precisament tenir un intrús pelut pendent de tots els nostres moviments

Llavors... quina és la millor solució?

No et mengis el coco, no passa res si de tant en tant el teu gos salta al llit i ets incapaç de dir-li que no. Al teu gos li encanta dormir amb tu, ia tu dormir-hi. Això és així. Però de vegades, per mil motius (falta d'espai al llit, falta d'intimitat, calor...) prefereixes que no hi sigui tota l'estona.

En aquest cas, deus marcar les regles i ensenyar-lo a baixar-se quan li demanis. . Un llit adequat a la seva mida i característiques, que li proporcioni un bon descans de qualitat.

Et recomanem el nostre matalàs de viscoelàstica balukaDREAM. A més de descansar, estarà cuidant dels seus ossos i articulacions.


Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.