Mi mascota se sube al sofá… ¿debo dejarle?

La meva mascota puja al sofà… he de deixar-lo?

El teu gos puja al sofà? El teu gat es puja al sofà?
He de deixar-ho?

I la resposta és… si us agrada a tots dos, per què no? ) gaudeixen descansant al nostre sofà o al nostre llit. Les raons són diverses: es troben súper a gust, se senten acompanyats, perceben la nostra olor…

Si tens clar que NO vols que el teu gos pugi al sofà, hi ha maneres d'ensinistrar-lo perquè no ho faci, al menys a la teva presència. Amb un gat és una mica més complicat però no impossible.

Ara bé, si reconeixes que t'encanta tenir la teva mascota a prop quan descanses al teu sofà o al teu llit, però et preocupa la higiene o els pèls, l'ideal és fer-te amb una bona manta cobreix sofà que protegeixi el moble però alhora resulti confortable i pràctica.

Manta cobreix sofà balukaProtect: bo per a la teva mascota, bo per al teu sofà

Encara que a algunes persones que no conviuen amb gossos o gats els costi entendre-ho, als amos de mascotes ens sol complaure passar aquesta estoneta de sofà al costat del nostre pelut. El que no ens agrada tant és que el sofà (o el llit) agafi olors estranyes, s'ompli de taques impossibles de treure o sigui un festival de pèls.

Tot això s'ha acabat. Amb la manta cobreix-sofà balukaPROTECT mantindràs intacte el teu sofà i la teva mascota estarà encantada. I tu et preguntes: què té aquest protector d'especial?

Et donem deu raons per les quals t'enamorarà:

  • balukaProtect està elaborat amb un teixit de tacte suau i vellutat, tan agradable que la teva mascota no podrà resistir-se a tirar-s'hi.
  • És súper resistent: l'estructura de la tela de la manta cobreix-sofà balukaProtect impedeix que es clavin les ungles i hi pugui haver enganxades accidentals quan l'animal puja i baixa del sofà.
  • Porta un tractament anti àcars i anti bacteris que protegeix tant l'animal com la família d'al·lèrgies i males olors.
  • Sense ser un plàstic fred i desagradable no deixa que traspassi el líquid fàcilment si, per exemple, es produeix algun “escapament”.
  • L'estructura del teixit fa que els pèls no es puguin clavar, a més de ser antiestàtic, així que repel·li els cabells i no permet que s'enganxi a la tela. Oblida't dels molestos pèls amb un simple raspallat o fins i tot amb la mà.
  • La manta cobreix-sofà balukaProtect incorpora un espectacular tractament antitaques: només amb aigua les taques d'orina, sang, fang o greix desapareixen com per art de màgia. A la part posterior balukaProtect és de polipell de fàcil manteniment.
  • El teixit de balukaProtect és termoregulador, és a dir, s'adapta a la temperatura del cos de l'animal sense donar-li calor excessiva ni resultar fred i poc acollidor.
  • Disponible en mides diferents en funció de la mida de la teva mascota.
  • Si el teu gos o gat requereix un suport extra, pots escollir el model amb coixí “AirFiber” que recupera la seva forma gràcies a la injecció d'aire que es realitza a la fibra.
  • La teva mascota és única, per això si tu vols la manta cobreix-sofà balukaProtect està personalitzada amb el seu nom brodat… ¡no hi ha dos iguals!! i Gats
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
La més higiènica pels seus tractaments
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Antipel i Antitaques
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Protector de sofà per a mascotes amb el seu nom brodat
Veure Protector

La més higiènica i de més fàcil manteniment

Si hi ha alguna cosa que ens preocupa és la higiene i la salut de la nostra mascota i de tota la família.Ja t'hem comentat els tractaments especials que incorpora el teixit de balukaProtect: antitaques, antibacteris, antiàcars, antipèls…

Un simple raspallat o un drap humit és suficient per a un correcte manteniment i neteja del protector

Tot i així, si en algun moment necessites fer una neteja més profunda, pots ficar la manta cobreix-sofà balukaProtect a la rentadora amb un programa de roba delicada. Si el teu model és dels que tenen coixí, podràs desenfundar-la fàcilment ja que disposa de cremallera per fer-ho.

Això sí, no utilitzis assecadora per no fer malbé el teixit.

Un cop assecat a l'aire ja està a punt per tornar a ser utilitzat. mascota li agrada dormir al teu costat. L'agradable és sentir-la a prop, però no trobar-te el llit ple de pèls l'endemà, oi?

Un altre possible ús de la manta cobreix-sofà balukaProtect és el terra. Sí, el terra. Hi ha vegades que les nostres mascotes prefereixen fer-se una siestecita a terra. Però si es tiren sobre balukaProtect tindran un plus de protecció, ja que porta un suau farcit que mitiga la duresa i el fred del terra.

BalukaProtect és perfecta com llit de viatge. Ocupa poc espai i la pots endur amb tu. Així, tens la tranquil·litat que el llit o sofà del teu lloc de vacances estarà protegit, i el teu millor amic sempre tindrà un acollidor racó de descans.

Gaudeix del teu sofà i de la teva mascota

Ara ja pots deixar que el teu gos o el teu gat gaudeixi igual que tota la família del sofà sense por que l'espatlli, el ratlli o l'ompli de pèls.

I si vols que la teva manta cobreix-sofà balukaProtect sigui encara més especial, demana-la amb el nom de la teva mascota brodat. No et costarà més.

Presumeix de sofà. Presumeix de mascota.