Mi perro siempre está cansado: qué le pasa

El meu gos sempre està cansat: què li passa

Últimament, hem notat que el nostre gos es cansava molt ràpid quan sortíem de passeig i, lògicament, ens vam començar a preocupar i fer-nos preguntes com “el meu gos es cansa molt”; “per què el meu gos sembla estar tan cansat?”. Òbviament entenem que no és normal veure així el nostre millor amic. I és que el cansament en gossos no és habitual: un gos cansat pot revelar altres problemes associats. Vegem quins són!

Símptomes de la fatiga en gossos

Si tu també t'has descobert més d'una vegada pensant “el meu gos es cansa molt ràpid”, tens tenir en compte algunes coses importants. Els nostres millors amics es caracteritzen per tenir una gran vitalitat, si bé hi ha certes races de gossos més mandroses que altres. Això no obstant, el fet que un gos sigui més enèrgic que un altre no sempre respon a raons de raça o caràcter, sinó a causes diferents.

I és que el nostre gos pot estar fatigat per culpa d'una malaltia desconeguda que li estigui fent travessar aquests episodis de cansament. També és possible que el problema no procedeixi d'una malaltia sinó d'una circumstància puntual, i en aquest cas no ens hauríem de preocupar en excés.

En general, un gos cansat es distingeix per presentar-ne alguns dels símptomes següents:

  • Té jadeus.
  • Es mou amb lentitud i pesadesa.
  • Plora de forma lestimera de tant en tant.
  • Deixa d'olorar al seu voltant.
  • Es rasca
  • S'aproparà a tu més del normal.
  • Presenta un estat general d'intranquil·litat.
  • Es tomba durant les pauses de les seves passejades.
  • Està postrat més temps de l'habitual.
  • Es distreu amb facilitat i triga a respondre a les teves trucades.

Per què el teu gos està cansat: possibles causes

Li fan mal les articulacions

Els dolors articulars són una causa molt freqüent de cansament en gossos, com la osteoartritis canina o la displàsia de maluc. El dolor que senten els aletarga més del compte i els condiciona a l'hora de fer exercici físic.

Si el teu gos pateix alguna d'aquestes malalties et recomanem utilitzar la llit balukaDREAM de Baluka, un matalàs de viscoelàstica ergonòmic i pensat per afavorir el descans dels gossos amb dolors articulars. Per al nostre ha estat un abans i un després. >

cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Porta el seu nom brodat
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Cuida dels seus ossos
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

La seva alimentació és deficient

Els gossos obesos en pateixen moltes més complicacions de salut, com és evident, que els gossos que conserven el pes ideal. Les situacions de sobrepès agreugen possibles problemes articulars com els que hem descrit.

A més, encara que el teu gos no estigui obès, és molt possible que la causa del seu cansament sigui que no està ingerint els nutrients que necessita perquè organisme funcioni correctament.

Si aquest fos el cas, et recomanem fer ús del complex vitamínic de Baluka, un complement alimentari ric en vitamines i cúrcuma, dos grans aliats per a la salut dels nostres peluts. Notaràs com el teu pelut recupera l'espurna que li faltava.

Fa molta calor

De vegades, l'única circumstància responsable que el nostre gos sembli o estigui més cansat del normal és, simplement, una temperatura ambient elevada. La seva capa lipídica i el seu pelatge el protegeixen del fred, però són un impediment perquè en reguli la temperatura quan fa molta calor.

En les èpoques en què el nostre gos estigui exposat a unes temperatures més altes, hauríem de cuidar la climatització de la llar i tenir sempre el bol ple d'aigua

S'està fent gran

La fatiga és un dels primers signes d'envelliment als gossos. Els nostres amics encaren l'etapa final de les seves vides amb força menys energia que quan eren més joves. anys, i aquests no passen debades. Ja no conserven el vigor de quan eren més joves!

Té un trastorn anímic

Els gossos també són proclius a patir trastorns del seu estat d'ànim relacionats cansament i l'apatia, com poden ser l'estrès, la depressió i l'ansietat. mudança a un nou lloc estrany per a ells, oa una nova distribució de l'espai físic a la llar. Diguem que aquestes coses “els trenquen els esquemes” temporalment, i la sensació de fatiga pot durar fins que s'aclimatin les noves circumstàncies.

S'ha intoxicat

Si percebem que el cansament del nostre gos va acompanyat de vòmits, és possible que hi hagi ingerit alguna substància tòxica. Algunes són més perilloses que d'altres, i el perill per a la seva salut el determinarà el veterinari. . Quan la infecció s'eradica, el cansament hauria de desaparèixer.

Els signes d'un gos cansat poden tancar un problema de salut més greu, ser simples senyals d'envelliment, deure's a circumstàncies puntuals o posar-nos sobre la pista d'un possible dèficit a l'alimentació. Per això hem desenvolupat el complement alimentari de Baluka, una gran ajuda perquè el teu millor amic recobri la seva vitalitat i energia!