Qué es lo mejor que le puedes regalar al dueño de un perro estas navidades

Què és el millor que pots regalar a un gos per Nadal

Ara que s'acosten el Nadal, tots pensem en quins regals podríem fer als nostres éssers estimats. Si algun té un gos, per què no pensar en algun regal original per a gossos? Per ajudar-te, hem recopilat algunes idees de regals per a gossos. Estem segurs que tant el seu amo com el seu propi amic pelut (o el teu) t'estaran molt agraïts.

6 idees de regals per a amos de gossos per Nadal

1. Una joguina nova

Pensa en la primera cosa que se't vingui a la ment com a regal per a un gos. Doncs sí: una joguina nova! Igual que als nens, als nostres millors amics els encanten les joguines, encara que la seva manera de jugar-hi sigui tan peculiar (i simpàtica).

Als gossos els encanten les joguines. Moltes vegades es converteixen en la seva possessió més preada, i fins i tot es queden adormits amb ells a la boca. A més, és relativament senzill encertar, perquè només hauràs de tenir en compte la mida del gos per triar una joguina amb la duresa adequada a la força de la seva mossegada.

2. Un matalàs que no agafi pèl

Deixant de banda la part més lúdica, també es pot regalar salut a un gos. Has pensat a regalar un matalàs antipèl? Els amos dels gossos poden arribar a tenir veritables baralles contra els cabells i les males olors.

Aquest és precisament el fort del matalàs balukaDREAM, que es pot netejar amb un drap amb aigua sense que els pèls del gos es quedin enganxats, i que preveu la proliferació d'àcars i bacteris, culpables en gran mesura d'intensificar l'olor del pelatge.

3. Una mica de roba d'abric/impermeable

Què us puc regalar al meu gos en aquestes festes? Tot i que el pelatge i la capa lipídica de la pell els protegeixin de les inclemències del temps, als gossos no els sol agradar el fred. Hi ha races com el terranova, el siberian husky i el Alaska malamute que el porten millor, però pràcticament la resta de les races perrunes agrairan una mica de roba d'abric per sortir al carrer quan les temperatures siguin massa baixes.

En concret, els gossos petits tenen un metabolisme més ràpid, cosa que també influeix que els seus organismes no puguin retenir la calor dels seus cossos igual que ho fan els gossos més grans. Això sí, recomanem que aquestes peces de suport per al fred siguin, en la mesura del possible, sintètiques i/o impermeables, per evitar males olors.

4. Un arnès que distribueixi la seva força

Si no saps què pots regalar a un gos, potser t'interessi pensar de nou en l'ordre pràctic a què el seu amo s'ha d'enfrontar cada dia. Hi ha gossos més dòcils que altres i, sobretot, alguns el pes i el volum dels quals requereix una gran força per portar-los de la corretja mentre passegen.

La solució? Un arnès especial, amb corretges que distribueixin el pes del gos i, d'aquesta manera, no obliguin l'amo a fer tanta força a l'hora de estirar-lo (o de cara a rebre una tirada per part del gos). Paral·lelament a aquesta comoditat per a l'amo, la distribució de la força evita que el gos s'estranguli amb la seva pròpia corretja.

5. Una nova menjadora/abeurador

Abans d'entrar en més detalls, has de tenir en compte que als gossos no els solen agradar els canvis, i podrien reaccionar de forma negativa davant de situacions que considerin estranyes (diferents a allò a allò que estan acostumats). Això significa que, si el regal serà una nova menjadora o abeurador, el gos haurà d'habituar-se a la novetat i és possible que al principi la rebutgi.

No obstant això, el que fa realment interessants a aquests elements i els donen la categoria de gran regal nadalenc és la seva versatilitat.Les menjadores de plàstic són molt fàcils de netejar, mentre que les d'acer inoxidable són molt resistents a la corrosió i no desprenen elements tòxics (que podrien barrejar-se al menjar de l'animal)

6 . Un collaret personalitzat

El collaret és un element essencial per al gos. A més de servir per facilitar el passeig amb corretja, s'utilitzen molt com a elements d'ensinistrament. Pot ser que aquest any els Reis Mags portin al teu millor amic una ajuda per ensinistrar-lo!

A més, dels collarets solen penjar unes xapes identificatives amb el nom de la mascota i el número de telèfon de l'amo. Si el gos al que faràs el regal no té aquesta xapa al collar, pot ser el millor moment per donar-li aquest toc de personalització que tant ens agrada rebre en els regals.

Potser no sàpigues què regalar a un gos, però després d'aquestes idees estem segurs que ja estàs perfilant el millor regal per a aquestes festes, tant si regalaràs alguna cosa al teu gos com si el destinatari és algun propietari. I recorda: amb els matalassos de Baluka també es pot regalar salut a un gos!

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.