vitaminas para perros

Quines vitamines necessiten els gossos

Ens hem adonat que el nostre gos està millor que mai perquè estem acompanyant el pinso amb un complement de vitamines per a gossos. Com veus el teu? Té energia i els cabells bonics? Si no és així, potser has de revisar la seva alimentació.

Saps quines vitamines necessiten els gossos? T'expliquem quines són i com introduir-les de forma natural a la seva alimentació.

Quines vitamines són les que necessiten els gossos

Vitamina A

La presa de vitamina A (retinol) és essencial durant la fase de creixement del cadell, ja que contribueix a la diferenciació cel·lular. Quan un gos és més adult, prendre vitamina A suposarà retardar el seu envelliment.

També és molt important per a la vista dels nostres millors amics; addicionalment, repara i protegeix els teixits de la pell, els cabells i les mucoses.

Té efectes antioxidants, ajuda el sistema immunitari a prevenir malalties, i juga un important paper en els sistemes renal i reproductiu.

És una vitamina liposoluble, cosa que significa que es dissol en greixos, com la D, l'E o la K. Els gossos emmagatzemen aquestes vitamines al fetge i expulsen les sobres “fent les seves necessitats”.

Vitamina B

La vitamina B pertany al grup de les hidrosolubles, és a dir, les que es dissolen en aigua. La presa de vitamina B també reforça el sistema immunitari dels nostres gossos, i els ajuda a conservar un bon estat general de salut. Les seves propietats antioxidants també contribueixen a retardar l'envelliment , igual que la vitamina A. A més, és beneficiosa per al metabolisme (els ajuda a absorbir millor els nutrients del menjar)

La importància de la vitamina B als nostres millors amics s'entén quan estan vomitant o amb diarrea. ¡El risc de deshidratació és real, i la seva vida correrà perill! En prendre vitamina B ajuda a restablir l'equilibri perdut.

I aquí en destacarem una d'aquest grup: la biotina o vitamina H que, malgrat el seu nom, també és del grup B. Per què la ressaltem?

Perquè és una de les vitamines que més ajuden que els nostres gossos tinguin un pèl i una pell de gran qualitat. Aquesta vitamina promou la diferenciació cel·lular, igual que la vitamina A, i ajuda a la regeneració de les capes més externes de la seva pell.

Vitamina C

La vitamina C amics peluts per les seves propietats antioxidants, entre els seus múltiples avantatges.

Però saps per què serveix la vitamina C per als gossos? Doncs ajuda els seus organismes a crear múscul, a formar els vasos sanguinis ia enfortir els seus ossos i dentadures.

Per exemple, fomenta la producció de col·lagen, importantíssim per a prevenir malalties articulars com l'artritis o la displàsia de maluc. El col·lagen retarda la degeneració dels cartílags.

Vitamina D

Hem de dir-te que la vitamina D només és beneficiosa per als gossos si se'ls administra en les dosis adequades. S'han documentat molts casos d'hipervitaminosi en gossos, i és que la vitamina D és tòxica en excés!

Això sí, quan el gos ingereix les quantitats justes de vitamina D, els primers beneficiats seran els seus ossos gràcies a l'ajuda de l'absorció del calci.

Paral·lelament, la vitamina D ajudarà els nostres millors amics en casos d'inflamació intestinal, cardiovascular i fins i tot per prevenir l'aparició de tumors.

vitaminas para perros con antiinflamatorio natural

Antiinflamatori Natural Per a Gossos i Gats

Un plus de VITalitat
vitaminas para perros con propiedades antiinflamatorias
Les VITamines que la teva mascota necessita
vitaminas para perros con propiedades antiinflamatorias
Curcuma com a antiinflamatori natural per a gossos
Més informació

Com triar les vitamines per al teu gos i introduir-les a la seva alimentació

Ara que ja saps quines vitamines se li pot donar a un gos, és important que aclarim que algunes les han d'ingerir i d'altres les produeixen per si mateixes. t13>carotè, un pigment dels vegetals. En ingerir-los, l'intestí del gos el transforma i extreu la vitamina. sardina i els cereals són exemples de fonts naturals de vitamina B.

 • Pel que fa a la biotina, és cert que els gossos poden produir-la per si mateixos gràcies als bacteris dels seus intestins, però si els estàs donant un antibiòtic per tractar alguna malaltia infecciosa, no estaran produint vitamina H.
 • Els gossos també poden generar vitamina C per si mateixos, ja que es pot trobar en forma de àcid ascòrbic (present a la glucosa). No obstant això, no sempre la quantitat generada serà suficient, i serà important complementar la ingesta de vitamina C donant-li algunes fruites i verdures que pugui menjar.
 • Les fonts naturals de vitamina D se solen limitar al peix blanc i al peix blau i, per descomptat prenent el sol, ja que s'absorbeix per la pell. No obstant això, hi ha estudis que suggereixen que aquestes fonts de vitamina Dno són suficients per si soles.
 • Has apuntat quines vitamines necessiten els gossos? Les que hem analitzat en aquesta llista són algunes de les més importants, i totes es troben al complex vitamínic balukaVIT de Baluka . Aquest complement alimentari és ric en aquestes vitamines, aminoàcids essencials i cúrcuma, un potent antiinflamatori. El nostre gos té tot el que necessita gràcies a haver donat suport a la seva alimentació amb aquest complement! >El nostre Matalàs de Viscoelàstica

  cama de viscoelástica para perros con el nombre bordado
  Porta el seu nom brodat
  cama de viscoelástica para perros con grandes propiedades destacadas
  Cuida dels seus ossos
  cama de viscoelástica para perros de gran calidad
  El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
  Veure Matalàs
  .