Trucos para eliminar el pelo de los gatos y perros de la casa, ropa, cama...

Trucs per eliminar els cabells dels gossos i gats

Conviure amb un animal és una experiència meravellosa plena de moments que passaran al record, cosa que no treu que en el dia a dia calgui fer front a les petites incomoditats que vagin sorgint. Compartir espais, jugar al saló, arraulir-se junts al sofà o fer-vos companyia veient una sèrie al llit, són plaers quotidians que serveixen per crear un bonic vincle.

Però no oblidem que la majoria de les mascotes, siguin gossos o gats, tendeixen a deixar al seu pas un rastre de pèls que pot fer més treballosa la tasca de netejar la casa. No obstant, seguint una sèrie de pautes molt simples, i utilitzant materials antipèls, et serà molt més fàcil mantenir la casa impecable i lliure de pèls (en la mesura del possible).

Raspallat diari

Per evitar que les superfícies i el terra de casa s'ompli de pèls, el primer pas és raspallar diàriament l'animal. És important incorporar-lo a la rutina diària, a més de mantenir la higiene de la llar, es pot convertir en un ritual molt agradable per a tots dos.

En el cas dels gossos es pot aprofitar algunes de les passejades per fer-li cinc minuts de raspallat, i amb els gats, es pot aprofitar aquesta última estona de relax a la nit mentre veus una sèrie o una pel·lícula. A més d'evitar que deixin anar més pèl, tindran molt més brillantor i suavitat . És important triar el raspall adequat per a cada animal i tipus de pèl, i procurar que no els doni estirades o els resulti molest.

Millor aspirar que escombrar

Quan hi ha animals a casa, és millor aspirar a escombrar, encara que les escombres de goma també poden ser eficaços. Perquè la casa estigui perfecta, el recomanable seria aspirar cada dia el terra, les catifes i les butaques, encara que per manca de temps no se sol fer.

El robot aspirador pot ser un gran aliat, ja que es pot programar en qualsevol moment del dia perquè faci un repàs complet de tots els terres i racons. A més, la majoria tenen raspalls de silicona especials per a pèls. És recomanable que l'aspiradora compti amb filtres contra àcars i així obtindrem una neteja perfecta. sofà, les mantes, el cobrellit del llit, la funda del seu propi matalàs, la nostra roba… De vegades, fins i tot després de rentar la roba a la rentadora, els pelets segueixen aquí . Un truc eficaç és passar un corró adhesiu per la roba abans de ficar-la a la rentadora per retirar tots els pèls possibles.

Algunes rentadores ja tenen programes especials per eliminar els cabells de les mascotes. L'assecadora també és una gran ajuda, per donar-li un toc final i acabar de desfer-se dels últims pèls que han quedat adherits al teixit. Cal recordar revisar els filtres sovint i que les peces siguin aptes per a l'assecament en assecadora. gossos o gats. Té propietats absorbents i antiestàtiques, per la qual cosa són capaços de retenir les partícules de brutícia, pèls, restes de pell i pols en general. Tant en pal de fregar com en baieta, per a la neteja dels mobles, ens ajudaran eliminar qualsevol resta de pèls que s'hagin dipositat a terra o qualsevol altra superfície.

Teixits repel·lents

Cada vegada existeix més alternatives de materials dissenyats per repel·lir taques i pèls. Podem trobar fundes i teles per a sofàs i butaques, que a més de resultar decoratius, són molt resistents a les taques i als trencaments, són antipèls i ofereixen protecció contra fongs, bacteris i àcars. A més, solen ser molt fàcils de netejar simplement amb un drap i aigua, encara que també es poden rentar a màquina amb un resultat com a nou

Llits per a gossos

L'ideal és que el gos o el gat tingui el seu propi llit, encara que en determinats moments ens agradi estar junts al sofà o al llit. Ells necessiten també un espai exclusiu per a ells on puguin refugiar-se , dormir sense ser molestats i aïllar-se si els ve de gust.

Perquè estiguin totalment còmodes, és important escollir un matalàs de qualitat, com balukaDream que oferim a baluka. Està fet amb viscoelàstica de gran qualitat i amb un teixit exclusiu antipèls, antiàcars i repel·lent als líquids. La funda és rentable i es pot mantenir amb un drap humit en el dia a dia, i ficar a la rentadora si cal.

Si busques el millor llit per a la teva mascota, el balukaDream ho té tot. Gràcies al seu material memory foam, ofereix el descans més confortable amb la fermesa ideal per a animals de qualsevol pes i mida. A més, els pèls no s'adhereixen al teixit i es pot netejar amb un drap d'una passada. També és perfecte per a gats, perquè evita les molestes enganxades d'ungles.

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.