cama para perros grandes

Quant costa un bon matalàs per a gossos?

Com en gairebé tot, el que és barat surt car.

Avantatges d'invertir en un bon matalàs pel teu gos

Quan comprem un matalàs per a nosaltres o la nostra família, no ho dubtem: és una compra important a la que dediquem un temps, i ho volem de qualitat perquè el farem servir cada dia. Un bon matalàs per a humans costa de mitjana 800 € (segons mida i qualitat pot arribar fins als 2000 € o més). Després afegeix el que poden costar els coixins i la funda protectora. I ho paguem perquè descansar bé és bàsic per a la nostra salut.

Quan comprarem un matalàs per a la nostra mascota… li dediquem la mateixa atenció?

Els gossos dormen moltes hores… deuen tenir un bon matalàs!!

Els que convivim amb mascotes, gossos o gats, sabem les satisfaccions que ens donen. Els considerem membres de la nostra família, els dediquem tota la nostra atenció i afecte, els procurem la millor alimentació i atenció veterinària, juguem amb ells, els mimem, els adorem… però també sabem que cal destinar-los una part del nostre pressupost familiar.

Igual que nosaltres, ells també han de tenir un racó de descans, un llit o matalàs on passaran moltes hores al dia. No oblidem que un gos adult dorm de 12 a 14 hores al dia, si és cadell o sènior poden arribar a dormir fins a 18 hores o més. Pots llegir un dels nostres articles sobre quantes hores que dormen les nostres mascotes.

Llavors… per què quan els comprem un matalàs ens fixem bàsicament en la mida i en si té un color o estampat bonic? No hauríem de tenir en compte altres factors com la composició del farciment o les prestacions de la funda? La resposta és sí. excessivament barat:

  • Probablement el farciment sigui d'escuma barata excessivament tova que no farà cap favor a les seves articulacions. Si el gos s'enfonsa el seu propi pes estarà exercint una pressió sobre les potetes que en el futur es pot traduir en problemes d'ossos, artrosi, artritis o displàsies.
  • Pot ser que la funda d'aquest matalàs barat sigui de colors vistosos o estampats cridaners, però si la tela és de materials sintètics acumularà electricitat estàtica, se li enganxaran els pèls, atraurà males olors i serà propensa a atrapar àcars i bacteris.
  • Si és un teixit que presumeix de ser impermeable però té preu de ganga, és molt possible que sigui una tela plàstica gens agradable al contacte i que no convidi precisament a descansar… t'agradaria a tu dormir? Doncs a la teva mascota tampoc.

En definitiva, comprar el matalàs més barat que vegem per al nostre gos és un mal negoci:

  • ni l'animal descansarà com es mereix ( i recorda't, dorm de 12 a 14 hores diàries)
  • ni a tu et sortirà a compte perquè hauràs de rentar la funda molt sovint per eliminar taques, olors i pèls, i probablement acabarà per encongir, destenyir i fer malbé .
  • Conclusió: és probable que quan estigui molt lletja decideixis comprar un altre llit, i ja tens aquí el refrany fet realitat: allò barat, surt car.

pastor alemán colchón de viscoelástica con su nombre

El nostre Matalàs de Viscoelàstica

cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Porta el seu nom brodat
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Cuida dels seus ossos
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

Val la pena invertir una mica més en benefici de la nostra mascota

Dedica un temps a valorar quin matalàs o llit vols per a la teva mascota.No et faci mal gastar una mica més en una peça que, et recordem una vegada més, usarà de 12 a 14 hores al dia

Com ha de ser el matalàs del teu gos o gat?

Què has de tenir en compte en triar-lo? Com ha de ser per dins i per fora?

L'interior

Una gran idea és procurar al teu gos (o gat) un matalàs amb interior d'escuma viscoelàstica d'alta densitat. Aquest tipus d'escuma té un “efecte memòria”: això vol dir que s'adaptarà a la forma del seu cos, evitarà pressions i donarà sensació d'ingravidesa i, per tant, màxima comoditat durant les hores de son.

L'exterior

És tan important com el farciment del matalàs, ja que és on directament descansarà el nostre pelut i ha de resultar agradable al tacte però alhora tenir una sèrie de propietats que respectin la salut i higiene de l'animal i, ¿ per què no?, ser pràctica de mantenir.

baluka fabrica matalassos únics, higiènics, terapèutics i duradors

Baluka és una empresa jove i dinàmica especialitzada en productes de salut i descans per a mascotes de gran qualitat fabricats íntegrament a Espanya i amb material i mà d'obra local.

L'interior dels matalassos Baluka és de viscoelàstica d'alta densitat que proporciona confort i ajuda a posicionar bé les articulacions per evitar o minimitzar possibles problemes d'ossos i articulacions.

La funda exterior dels matalassos Baluka és d'un teixit espectacular de tacte vellutat súper agradable per a l'animal. Una funda única, que no trobaràs en cap altre matalàs o llit per a gossos amb propietats:

Antitaques

Ja sigui greix, fang, orins, femta, sang… una baieta humida és suficient per mantenir-la impecable diàriament. NO cal rentar a la rentadora freqüentment, però si vols en alguna ocasió fer-li un rentat més profund podries fer-ho com faries amb la funda d'un sofà.

Anti bacteris i antiàcars

Aquest tractament protegeix a l'animal ia la resta de la família, tant de males olors com d'al·lèrgies. t5>

Antipèls

Al·lucinaràs quan vegis que els pèls no només no s'enganxen sinó que es retiren fàcilment amb un raspall o la pròpia mà.

Termoregulador

No dóna ni fred ni calor, sinó que s'adapta a la temperatura del cos de l'animal proporcionant màxim confort.

No traspassa aigua i líquids fàcilment

Si es produeix alguna fuita l'interior queda protegit.

Un matalàs únic per a un gos únic

A les grans prestacions del matalàs per a gossos Baluka afegim un detall que t'encantarà: porta el nom brodat de la teva mascota . Perquè el teu gos és únic i el seu matalàs també ho ha de ser.

Tornant al preu…

El matalàs Baluka pot costar entre 79 i 175 € depenent de la seva mida. >Al mercat hi ha matalassos per a gossos de 15 o 20 €.

Però clar, tu ja saps com és un matalàs Baluka.

Tu decideixes.

.

Deixar un comentari

Tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.