Descanso: cuántas horas duerme un perro

Quantes hores dorm un gos?

⏰ Quantes hores dorm un gos?

Podríem dir, així de sobte, quin temps de son mitjà dels gossos està entre les 12 i les 14 hores diàries , si bé no es donen necessàriament de forma contínua.

El nostre gos no dorm seguit, el teu tampoc. S'enganxa cada migdiada que ja ens agradaria a més d'un. Amb aquest article d'avui del nostre blog, t'ajudarem a fer que descansi millor, perquè sigui més feliç i tingui més energia, aquella que acaba amb tots nosaltres.

Hi ha races que són propenses a dormir més que altres, ja que no acumulen ni gasten energia de la mateixa manera. Anàlogament, l'edat és un factor molt determinant per saber quantes hores dorm un gos. El basset hound , el llebrer, el bulldog anglès o el gran danès són alguns exemples de races que necessiten dormir durant més hores que la mitjana de tots els gossos (podent arribar fins a les 18 o 20 hores diàries).

D'altra banda, els gossos també dormen durant períodes més o menys llargs en funció de les seves edats. Lus cadells dormen molt respecte al temps de son estàndard dels gossos adults. Amb els gossos ancians passa el mateix, només que aquests presenten patrons més irregulars (dormen moltes hores, però de forma més intermitent). > . Els cadells són pura energia i solen necessitar gastar durant el dia amb exercici físic i joc. En conseqüència, cauen com a veritables beneïts a la primera de canvi! Anàlogament, els gossos ancians tenen molta menys energia i tendeixen a estar prostrats durant molt més temps. Si bé no dormen de manera continuada, sí que ho fan a base de petites migdiades al llarg del dia.

Què passa si el teu gos dorm molt? diferents: que el teu gos gasti moltíssima energia al llarg del dia (i necessiti molt de temps per recuperar-la), o que el teu gos no sigui capaç de recuperar l'energia durant el descans. Aquest darrer cas és típic de gossos el somni dels quals no és reparador; no dormen gaires hores de continu i no solen arribar a fases profundes amb facilitat. matalàs que el teu gos es mereix

cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Porta el seu nom brodat
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
Cuida dels seus ossos
cama-de-viscoelástica-para-perros-con-grandes-propiedades-destacadas
El millor per a gossos amb displàsia o artrosi
Veure Matalàs

💤 Consells per millorar la seva qualitat de descans

🏋️‍♂️ Fer exercici físic de forma regular

Semblarà una obvietat, però si un gos no s'ha cansat abans, difícilment descansarà després. No oblidis que el somni és un procés reparador i, si el teu gos no ha gastat prou energia, el seu propi organisme no demanarà aquest descans. Per tant, i mentre la salut del teu gos ho permeti, intenta que faci una mica d'exercici físic cada dia .

El teu gos no només es beneficiarà d'un posterior descans molt reparador, sinó que podrà gastar la seva energia acumulada amb el consegüent benestar causat per l'alliberament d'endorfines. Una cosa tan trivial com treure'l a córrer o llençar-li la pilota durant una bona estona farà que el teu gos agafi després el seu llit amb molt més gust. un factor molt determinant per al son, tant en termes de qualitat com dhoraris. No és recomanable donar menjar al gos just abans de l'hora de dormir , ja que el seu procés digestiu interferirà amb el son.Si ho penses, té tota la lògica del món: a les persones també ens passa!

El millor que pots fer pel teu gos en aquest sentit és donar-li prou racions de menjar, però no excessives , de manera que facilitis la seva digestió Evita també incloure aliments pesats a la seva dieta (llet, formatge, nous, restes d'ossos), ja que alentiran les seves digestions.

🦮 Reforçar les seves rutines

Els gossos són més amics de les rutines del que tots pensem. Els seus organismes són molt sensibles als canvis d'horari ia les modificacions de l'entorn, cosa que no només altera els seus patrons de son, sinó que incideix sobre el seu comportament i els seus patrons alimentaris. el teu gos sàpiga que ha arribat l'hora d'anar a dormir: les mateixes hores, els mateixos esdeveniments, els mateixos espais…

🛌 Donar un lloc propici per al descans

Per últim, el teu gos no dormirà bé si no es troba còmode a la superfície sobre la qual descansi , la qual hauria de tenir un tou i unes dimensions idònies. Si el teu gos percep aquest lloc com a agradable, segur que agafarà el son amb més facilitat.

A quants de nosaltres no se'ns intenta ficar al llit? En el meu cas particular, no li deixo que pugi al llit, per això té el seu matalàs de viscoelàstica balukaDREAM, però és clar... buscar la nostra calor i contacte és el més per a ells. Ell arriba a l'habitació, s'acosta al meu costat del llit i observa si estic dormit o no. Si no ho estic, toca esperar, però si creu que ho estic, arriba! Però, amic, només cal un "sssh" perquè es torni a baixar ia dormir solet. Aprofita després i et llegeixes el nostre article sobre si és bo o no que dormin al teu llit.

Tots aquests factors, ho hem tingut en compte per desenvolupar el matalàs de viscoelàstica balukaDREAM de Baluka. Ergonòmic, adaptable, antibacteris i antiàcars... i semblant al nostre 😁 .

Et sorprèn quantes hores dorm un gos? Com has pogut veure, cada raça i cada rang d'edat té les seves peculiaritats i necessitats de descans. Amb bons hàbits rutinaris d'aliment i exercici i un llit còmode, el teu gos aprofitarà molt millor les hores de son.